maj 01, 2008

Snemanje

Včeraj smo bili na snemanju oddaje Živa V Mariboru. Predstavljali smo pasmi hrvaški ovčar (v živo) in pa pritlikavi pinč (naslednjo sredo, 7.5.2008 ob 18.30). Bilo je zelo lepo, voditeljica je ena hiperaktivna deklica - Natalija, in 15 minut v studiu z njo je minilo kot bi mignil. Sem mislila, da se pogovarjamo samo kakšnih 5 minut, pa jih je bilo 15. Zvečer smo si pogledali ponovitev na RTS . Ko bo posnetek objavljen na netu, ga pripopamo tudi sem gor.
Sem se pa spet zamislila, kako je trapasto da pri vsej količini ljubljanskih televizij, ni nobene, ki bi delala take kratke prispevke s predstavitvijo pasem. Idej imam ogromno, samo ne vem še kako bi jih sprovedla.
Na koncu smo voditeljici - Nataliji predstavili še Guccija in ostala je brez besed. Oziroma njene edine besede so bile, kako je velik. Pri njegovih 78 kg je res zeloooooo veliiiiiik. Kamorkoli priedmo z njim smo deležni občudovanja in čudenja. Prav hecno mi je, da zbuja pri ljudeh tako strahospoštovanje, on pa je tak nežen pes z velikim srcem. Kaj le bi si mislili ljudje, ko bi ga vidli kako se izležava čez celo posteljo.

Ni komentarjev: