maj 06, 2008

5 let

Z mano je že celih 5 let (+ 9 mesecev, če smo natančni). Ja kdo le - Maja, seveda. Danes zvečer ob 23:32 bo minilo točno pet let, odkar me razveseljuje, odkar lahko uživam ob njej in se marsikaj naučim. Rodila se je kot 2990 g težka s 50 cm - se pravi kot malo težja štruca kruha. In od takrat se je že marsikaj spremenilo, marsikaj je postalo lažje, lepše, marsikaj pa tudi težje, bolj komplicirano. Seveda bo sprememb še veliko in na to se bo kar treba navaditi. Včasih me kar preseneti s svojimi dejanji - v dobrem smislu seveda. Moram pa priznati, da me je pošteno strah prihajajočih let. Naslednje leto bomo šli že v šolo - kako hitro je teh pet let minilo.

Najbolj me razveseljuje dejstvo, da naravnost uživa v družbi psov in da kaže zanimanje za delo s psi. Upam, da bo tako tudi ostalo.
Slikic na računalniku nimamo veliko, v albumih pa ogromno. Predvsem so slikice iz prvih dveh let, samo v albumih.

Tako da bomo začeli s starostjo leta in pol, ter prvim bolj konkretnim snegom:






Seveda smo šli tudi na morje in takrat je bila prepričana, da je tudi ona en izmed naših psov. Nosila je rdečo ovratnico, bila privezana z rdečo vrvico na drevo in uživala življenje. V glavnem to je bilo za njo poletje psa - da ne bomo rekli pasje poletje.

Ampak tudi ta faza je minila.








Ena lepših stvari zanjo je bila, ko smo imeli mladičke - september, oktober 2006. Z njimi je res uživala in kadarkoli je bil pripravljena poskrbeti za njih in se igrati z njimi - pa tudi oni z njo. Takrat je bila stara 3 leta in pol.





Stalno se nam nekaj dogaja, stalno nekam hodimo, stalno se slikamo, slikic je iz zadnjega leta toliko, da ne vemo katero bi pokazali. Je pa ena lepša od druge.




Zelo uživa v obeh vlogah


princeske


ali


male morske deklice.




Ni komentarjev: