maj 18, 2008

Ložnica

Včeraj smo bili na doooooolgi tekmi v Ložnici. Še dobro, da je bilo vsaj vreme za silo OK, in da je bilo okoli dovolj velikih travnikov za uganjanje pasjih norčij, druženj, metanj frizbjev ....
Najprej se moram pohvaliti, da nama je z Gra uspelo narediti drugi pogoj, za prehod v A3/J3. One more to go. Parkur niti ni bil zelo enostaven, tako da sem zelo vesela, da nama je uspelo. Žal mi je le, ker sem v jumpingu Gra uspešno zdiskala na zadnji oviri. Pa tako dobro nama je šlo tudi v jumpingu - le eno palčko je podrla, drugo je bilo vse zelo OK. Kako pravijo - pa več sreče prihodnjič. S Toy-em nama je uspelo sestaviti skupaj en zelo hiter in zelo zabaven jumping. Imam tudi nekaj posnetkov, ki bojo objavljeni.
Najbolj pa me je razveselilo, ko se je po celodnevni tekmi, Biba igrala z manchestrsko terierko Taro. To je bil prvi pes, druge pasme, s katerim se je Bibi igrala. Še celo več, sama jo je vabila na igro. Boom se je seveda naigral s svojo super prijateljico in konkurentko Gerto.
Kar nekaj časa nas ne bo na slovenskih tekmah. Naslednji vikend sodim v Slovenski Bistrici, v Mariboru nas ni, ker smo na CAC Hrušica (pridno služimo eurčke za v Belgijo), potem pa en vikend ni tekme, potem je CACIB Portorož in nato BELGIJA. Komaj čakam. V Belgijo gremo na seminarje, tekme in upam, da tudi na dobršno mero žuranja ...... Seveda bo sledilo obširno poročilo, ampak itak bo še prej veliko novičk.
Nekaj posnetkov Boom-a (Ložnica, 17.5.2008):
BOOM-Agility 1



Boom - open Jumping



Ni komentarjev: